Heeft u hulp nodig?

Thuis in de Wijk staat klaar
voor jong en oud
die nu hulp nodig heeft

 

Anders dan het nieuws doet vermoeden bestaat de groep van kwetsbare inwoners uit o.a. ouderen, jongeren, volwassenen met een chronische zieken.

 

In het nieuws gaat het vooral over de gezondheidsrisico’s van Corona voor ouderen. Maar Corona en het thuiswerk-advies hebben op het leven van veel meer mensen een grote impact. Zo zijn er jongeren die wat steun kunnen gebruiken, chronisch zieken waar nu geen hulp aan geboden kan worden en ouderen die even op een praatje zitten te wachten. Bovendien zijn er veel inwoners die om hulp verlegen zitten. Door het binnenblijf-advies zitten al deze inwoners thuis, geïsoleerd en zonder hulp. De fysieke inlopen zijn dicht, maar juist nu zijn wij via de telefoon en email als Thuis in de Wijk extra goed bereikbaar om er voor u te zijn.


Heeft u een vraag, kunt u ondersteuning gebruiken of zoekt u gewoon contact voor een praatje neemt u dan gerust contact met ons op. Naast een luisterend oor doen we ons uiterste best om u te helpen.

 

Bel met 0800 1417 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of
0800 1417.

Social Media

Waar vindt u Thuis in de Wijk?

De Boekenberg is geopend op afspraak. De overige locaties zijn momenteel gesloten.

Bekijk alle locaties


Disclaimer - Privacy verklaring - Sitemap