Boekenberg: iedere donderdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur

Maak hiervoor telefonisch een afspraak via 0800-1417.

Boekenberg

Markt 40

3201 CZ Spijkenisse

Inloopspreekuur

Met elkaar staan we voor u klaar.

Al enige tijd werken een aantal organisaties, in de beweging van Thuis in de Wijk, met elkaar samen. Zorgorganisaties als SWO, MEE, Kwadraad, Pameijer en JOZ, maar ook woningbouwcorporaties en de gemeente hebben de krachten gebundeld om laagdrempelig en dichtbij u vroegtijdig te ondersteunen met aanbod bij hulpvragen.

 

Maar in deze hectische en bizarre tijd is er een hele andere dynamiek gekomen in het er zijn voor elkaar. Krachten en inzet zijn gebundeld. Er wordt met elkaar gekeken naar oplossingen en werknemers ondersteunen elkaar over de organisatiegrenzen heen. Dit heeft er voor gezorgd dat  bijvoorbeeld SWO en MEE inwoners, die in hun bestand staan, hebben gebeld om te vragen of alles goed gaat en alles lukt. Veelal werden hulpvragen opgelost door het sociaalnetwerk. Als dit niet mogelijk was is er gezocht naar een andere oplossing met hulp van professionals en vrijwilligers.

 

Maar ook het Jongerenwerk is door de situatie anders ingericht. Zo is er door de jongerenwerkers van JOZ meer inzet gepleegd op contacten via de sociale media, het instrument en middel waar jong Nissewaard veel op bezig is. Ook hier wordt gesignaleerd en daar waar nodig inzet vanuit professionals of vrijwilligers geboden.

 

Ondanks dat de fysieke ontmoetingsplekken in Nissewaard tot nader bericht gesloten zijn, blijven alle andere kanalen voor iedere hulpvraag open. U kunt mailen of bellen met Thuis in de Wijk. Want samen komen wij door deze situatie heen.

 

 

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of
0800 1417.

Social Media

Waar vindt u Thuis in de Wijk?

Op alle locaties kunt u twee keer per week terecht:
Maandag: 10.00 - 12.00 uur.
Donderdag: 10.00 - 12.00 uur.

M.u.v. locatie kernen, daar kunt u alleen op donderdag terecht.

Bekijk alle locaties


Disclaimer - Privacy verklaring - Sitemap