Training Omgaan met je puber

De training ‘omgaan met je puber’ gaat op 12 april van start in Nissewaard. De training zal online gegeven worden en er zijn nog plaatsen beschikbaar. Het is vooral gericht op ouders van pubers in het speciaal onderwijs, maar er kunnen ook uitzonderingen zijn. Voor overleg of de training bij u past of voor een aanmelding kan u contact opnemen met het service bureau van MEE. T. 0181-333507 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Inhoud

De volgende thema’s komen aan bod;

  • Wat is puberteit?
  • Compliment geven
  • Seksualiteit
  • Luisteren
  • Praten met je puber / overleggen
  • Grenzen stellen / Evaluatie

 

Er is natuurlijk ook ruimte voor eigen inbreng en we zullen aandacht hebben voor social media en de bijzondere periode voor jongeren rond de corona maatregelen.

 

Kennismakingsgesprek

Na aanmelding volgt een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bedoeld om inhoudelijke informatie te geven over de training en van u te horen wat u als ouder graag zou willen leren. Het kennismakingsgesprek vindt plaats op donderdag 8 april 2021. Dit gesprek doen wij online en het duurt circa 10 minuten.

 

Datum & tijdstip

De training vindt plaats op:

maandagavonden van 20.00 – 22.00 uur, gedurende 6 weken.

12- 19- 26 april 2021

3 -10- 17 mei 2021

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of
0800 1417.

Social Media

Waar vindt u Thuis in de Wijk?

Tot nader bericht zijn alle locaties gesloten.

Bekijk alle locaties


Disclaimer - Privacy verklaring - Sitemap