Alzheimer Café Spijkenisse

Thema: Hulp bij dementie tijdens corona

We zijn heel blij om u te kunnen meedelen dat het Alzheimer Café Spijkenisse u kan informeren over “Hulp bij dementie nu tijdens de coronamaatregelen”.

Hiertoe heeft het Alzheimer Café een interview opgenomen met Lilian van de Brande, casemanager dementie en Ria Vliegenthart ouderenadviseur/mantelzorgconsulent van de SWO.

Dit interview is te bekijken via het Youtube kanaal van SWO Spijkenisse, zoekterm gebruiken: SWO Spijkenisse Alzheimer Cafe.

Lilian van den Brande adviseert wat te doen wanneer u zich zorgen maakt over uw geheugen en legt uit wat een casemanager dementie voor u kan doen. Zij legt uit waar u met uw vragen terecht kunt wanneer u wacht op toewijzing van een casemanager dementie. Er wordt hard gewerkt om de wachttijd terug te brengen.
Ria Vliegenthart vertelt wat de ouderenadviseur/mantelzorgconsulent bij verschillende stadia van vergeetachtigheid/ dementie voor de zieke en ook voor de mantelzorger kan betekenen, met name op het gebied van wonen, zorg, welzijn en administratie.
Kortom, laat u informeren en inspireren door dit thema.
Mocht u na het zien van de film of vooraf al vragen hebben over dit thema, neem dan contact op met SWO: 0181-695255 of via emailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of
0800 1417.

Social Media

Waar vindt u Thuis in de Wijk?

Tot nader bericht zijn alle locaties gesloten.

Bekijk alle locaties


Disclaimer - Privacy verklaring - Sitemap