Stoelyoga

Online workshop voor mantelzorgers

Mantelzorgers zijn vaak druk met de zorg voor een partner of familielid of bekende. Dit kan veel tijd en energie vragen. Daarom is het belangrijk om stil te staan bij je eigen houding en ademhaling. Stoelyoga is voor iedereen. Het is een veilige manier om te blijven bewegen en je lichamelijke en geestelijke vitaliteit te bevorderen. Ook staan ademhalings- en ontspanningsoefeningen centraal. Een goede houding en ademhaling maakt je mentaal sterker, verzacht lichamelijke klachten en draagt bij aan meer vitaliteit.

De workshop wordt online gegeven. U neemt dus deel vanuit uw huis via uw eigen computer met webcam en microfoon. De online bijeenkomst vindt in een groep via Microsoft Teams plaats.

 

Wie:

Mantelzorgers wonend in gemeenten Hoeksche Waard, Nissewaard, Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne.

 

Datum en tijd:

Op donderdag 6 mei 2021 online vanuit huis (deelname is gratis).
Van 19.30 tot 20.30 uur.

 

Docent:

Yoga docente en ademcoach Fee Busenkell bij CoVita

 

Aanmelden:

Er is ruimte voor maximaal 10 personen. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met MEE Zuid- Hollandse Eilanden via T 0181- 33 35 07 of e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Je ontvangt een bevestiging met de link voor de bijeenkomst. Bij aanmelding wordt er een plekje gereserveerd en gaan we uit van je van je deelname.

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of
0800 1417.

Social Media

Waar vindt u Thuis in de Wijk?

Tot nader bericht zijn alle locaties gesloten.

Bekijk alle locaties


Disclaimer - Privacy verklaring - Sitemap