Online informatie bijeenkomst voor mantelzorgers

Wat kan MEE mantelzorgondersteuning voor u betekenen?

MEE Mantelzorg organiseert speciaal voor mantelzorgers een informatieve online bijeenkomst over de ondersteuning die u als mantelzorger kunt krijgen. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar dieper in op de ondersteuningsmogelijkheden. U krijgt meer informatie en inzicht. Er is uitgebreid de gelegen- heid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. U kunt hierbij denken aan de cursus de Zorg de Baas, individuele ondersteuning, Respijtzorg, de Dag van de mantelzorg en de Mantelzorgwaardering. Maar ook over wat MEE Plus nog meer doet, zoals de afdeling clientondersteuning.

 

De workshop wordt online gegeven. U neemt dus deel vanuit uw huis via uw eigen computer met webcam en microfoon. De online bijeenkomst vindt in een groep via Microsoft Teams plaats. De bijeenkomst wordt op twee verschillende momenten gegeven.

 

Wie

Mantelzorgers wonend in gemeenten Hoeksche Waard, Nissewaard, Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne.

 

Datum

Op woensdagavond 19 mei van 19.00 tot 20.00 uur of vrijdagmiddag 21 mei van 16.00 tot 17.00 uur.

 

Consulenten

Annuska van Kampen en Sonja Staring

 

Aanmelden

Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers per bijeenkomst. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met MEE Zuid- Hollandse Eilanden via T 0181- 33 35 07 of e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Met ‘informatiebijeenkomst mantel- zorg’, uw naam en e-mailadres. U ontvangt een bevestiging met de link voor de bijeenkomst. Bij aanmelding wordt er een plekje gereserveerd en gaan we uit van uw deelname.

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of
0800 1417.

Social Media

Waar vindt u Thuis in de Wijk?

Tot nader bericht zijn alle locaties gesloten.

Bekijk alle locaties


Disclaimer - Privacy verklaring - Sitemap