Nieuwe gespreksgroep bij de SWO

Vindt u het leuk om met anderen van gedachten te wisselen, zoekt u verbinding, verdieping of wilt u simpelweg nieuwe ervaringen opdoen? U bent van harte welkom bij de gespreksgroep van de SWO.

 

Met behulp van een gespreksleider zullen we bepaalde thema’s gaan uitdiepen en vanuit verschillende hoeken benaderen. Er is hierbij veel ruimte voor eigen inbreng van thema’s en ideeën.

 

Voor de eerste bijeenkomst staat het thema  “Wegwijzer” centraal. Wie of wat helpt u om de weg te vinden in het leven? Is ons pad van te voren bepaald of hebben we wel degelijk invloed op ons leven? Denk, luister en praat mee op vrijdag 2 juli van 11.00/12.00 uur

 

Wilt u meepraten en meedoen? Neem dan even contact op met de SWO, telefonisch (0181) 695 255 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. De kosten voor de gespreksgroep zijn €2,50 per bijeenkomst.

 

Het zijn digitale bijeenkomsten.

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of
0800 1417.

Social Media

Waar vindt u Thuis in de Wijk?

De Boekenberg is geopend op afspraak. De overige locaties zijn momenteel gesloten.

Bekijk alle locaties


Disclaimer - Privacy verklaring - Sitemap