Alzheimer Café Spijkenisse

Na de geslaagde avond in september vervolgt Alzheimer Cafe Sijkenisse de avonden. Nog steeds willen wij als afdeling de veiligheid waarborgen, maar niet de gezelligheid van onze cafés verliezen.
Vanwege de 1.5 meter handhaving hebben wij daarom nog steeds een beperkt aantal plaatsen voor bezoekers in de Mei. Het is noodzakelijk dat u zich als bezoeker vooraf aanmeldt via telefoonnummer van SWO: 0181-695255 of via emailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Omdat wij iedereen graag van dienst willen zijn, zal het interview tevens worden opgenomen, waarbij de privacy van de bezoekers gewaarborgd wordt. Deze uitzending zal u dan een week later via de website van de SWO kunnen bekijken. (www.swospijkenisse.nl)

Op 20 oktober 2020 is mevrouw Judith Loohuis, Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein bij de gemeente Nissewaard de gastspreker. Zij zal uitleg geven wat de rol is van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) , wie een indicatie kan aanvragen en hoe een aanvraagprocedure verloopt. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen.
Mocht u deze avond niet aanwezig kunnen zijn, dan kunt u uw vragen doorgeven aan Ria Vliegenthart, emailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Het Alzheimer Café staat open voor iedereen die belangstelling heeft.
Locatie is de ontmoetingsruimte “Mei”, Winston Churchilllaan 31, 3202 GL Spijkenisse. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang voor het Alzheimer Café is gratis.
Let op: Meld u van te voren aan!

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of
0800 1417.

Social Media

Waar vindt u Thuis in de Wijk?

Tot nader bericht zijn alle locaties gesloten.

Bekijk alle locaties


Disclaimer - Privacy verklaring - Sitemap