Assertiviteitstraining

Leer te zeggen wat je echt vindt.

Door de uitbraak van het coronavirus zijn er maatregelen genomen die ook ons groepswerk hebben getroffen. Dit heeft ons uitgedaagd om op een andere manier ons groepswerk aan te bieden. Aan ons trainingsaanbod hebben we enkele aanpassingen gedaan waardoor het nu ook mogelijk is, digitaal deel te nemen.

De inhoud van onze assertiviteitscursus is ongewijzigd gebleven, wat maakt dat je van de training kan verwachten wat je van ons gewend bent. Maar nu met extra gemakken; geen reistijd en gewoon vanaf de bank of je keukentafel.

De assertiviteitscursus is bestemd voor mannen en vrouwen van 18 jaar of ouder, die assertiever willen worden. Herken jij jezelf in het volgende?

 

Durf je niet te zeggen wat je werkelijk vindt? Zie je op tegen recepties of vergaderingen? Ben je bang om niet aardig gevonden te worden? Of durf je geen kritiek te geven of voel je je snel schuldig?

 

Dan is de assertiviteitscursus iets voor jou! Tijdens deze cursus leer je beter voor jezelf opkomen. Je oefent met technieken die helpen om te gaan met meningsverschillen en conflicten en met waardering en kritiek.

 

Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en ontwikkelt meer zelfvertrouwen. In de groep wissel je ervaringen uit, je krijgt oefeningen en (huiswerk)opdrachten en schriftelijke informatie. Je bepaalt zelf in welk tempo je werkt en welke oplossingen je kiest.

 

Praktische informatie

Locatie: digitaal/online
Data: woensdag 8, 15, 22 en 29 juli en 5 augustus Tijd: van 18.30 uur tot 20.30 uur
Kosten: deelname is kosteloos.
Let op, er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Ben je te laat met aanmelden of kan je niet op bovengenoemde data? Geen zorgen, de cursus wordt herhaaldelijk aangeboden. Geef je snel op om zeker te zijn van deelname.

 

Aanmelden

Via telefoonnummer 0800-1417 of via e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of
0800 1417.

Social Media

Waar vindt u Thuis in de Wijk?

Tot nader bericht zijn alle locaties gesloten.

Bekijk alle locaties


Disclaimer - Privacy verklaring - Sitemap