Training Assertiviteit voor Volwassenen (online)

Door de uitbraak van het Coronavirus zijn er maatregelen genomen die ook ons groepswerk hebben getroffen. Dit heeft ons uitgedaagd om op een andere manier ons groepswerk aan te bieden. Aan ons trainingsaanbod hebben we enkele aanpassingen gedaan waardoor het nu ook mogelijk is, digitaal deel te nemen.

De inhoud van de assertiviteitscursus is ongewijzigd gebleven, wat maakt dat je van de training kan verwachten wat je van ons gewend bent. Maar nu met extra gemakken; geen reistijd en gewoon vanaf de bank of je keukentafel.

 

Voor wie is deze cursus?

De assertiviteitscursus is bestemd voor mannen en vrouwen van 18 jaar of ouder, die assertiever willen worden. Herken jij jezelf in het volgende?

 

Durf je niet te zeggen wat je werkelijk vindt? Zie je op tegen recepties of vergaderingen? Ben je bang om niet aardig gevonden te worden? Of durf je geen kritiek te geven of voel je je snel schuldig?

 

Dan is de assertiviteitscursus iets voor jou! Tijdens deze cursus leer je beter voor jezelf opkomen. Je oefent met technieken die helpen om te gaan met meningsverschillen en conflicten en met waardering en kritiek.

 

Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en ontwikkelt meer zelfvertrouwen. In de groep wissel je ervaringen uit, je krijgt oefeningen en (huiswerk)opdrachten en schriftelijke informatie. Je bepaalt zelf in welk tempo je werkt en welke oplossingen je kiest.

Ga direct aan de slag op kwadraad.nl 

of bel 088 900 4000

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of
0800 1417.

Social Media

Waar vindt u Thuis in de Wijk?

Tot nader bericht zijn alle locaties gesloten.

Bekijk alle locaties


Disclaimer - Privacy verklaring - Sitemap