Profiteert u ook van onze gratis beeldtablet?

beeldbellen 01
Nu we met elkaar opgesloten zitten is de behoefte aan contact alleen maar sterker. Helaas kan dat nog niet fysiek. Toch zijn er wel allerlei andere mogelijkheden die we kunnen benutten. Eén zo'n moge­lijkheid is beeldbellen. 
Met ondersteuning van het Rijk heeft de SWO de mogelijkheid om een aantal ouderen in Nissewaard een beeldbeltablet in bruikleen te geven. Met deze tablet kunt u beeldbellen met uw kinderen, klein­kinderen, vrienden en kennissen en eventueel met een bel maatje van de SWO.
 
U leest het goed! De SWO kan u gratis een beeldbeltablet in bruik­leen geven en als u geen wifi in huis heeft zorgen we er ook voor dat er een data kaart in de tablet komt waarmee u gratis kunt beeldbellen met wie u wilt. 
We zorgen er voor dat de tablet helemaal voor u is ingericht en klaar is zodat u alleen nog maar op de belknop moet drukken om het beeldbellen te starten. Onze vrij­willigers van de internetclub staan voor u klaar om als het even niet lukt via de telefoon te helpen met het aanzetten of inschakelen van de beeldbel tablet. 
 
Naast het gebruiksklaar maken van de tablet zorgen we er eveneens voor dat u spelletjes kunt spelen op de tablet, mee kunt doen aan Like My Day en hebben we een aantal leuke cursussen en workshops voor u klaar staan.
Heeft u al een tablet en wilt u daar mee leren beeldbellen ook dan kunt u bellen met de SWO en zorgen we er samen voor dat de juiste en veilige applicaties op uw tablet komen om goed te kunnen beeldbellen. 
 
beeldbellen 02
Nieuwsgierig naar meer? Bel naar de SWO en vraag naar Peggy Adriaanse. Onze ouderenadviseur Peggy kan u haarfijn uitleggen hoe het werkt en hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Let op: Op=Op. Als we het maximaal aantal tablets hebben uitgegeven dan moet u even wachten. In augustus of september van dit jaar volgt er weer een nieuwe ronde. Neem daarom snel contact op met de SWO 0181-69 52 55 en vraag naar Peggy Adriaanse. 

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of
0800 1417.

Social Media

Waar vindt u Thuis in de Wijk?

De Boekenberg is geopend op afspraak. De overige locaties zijn momenteel gesloten.

Bekijk alle locaties


Disclaimer - Privacy verklaring - Sitemap