Ondersteuning

tijdens de Corona tijd

Is je inkomen door de Corona crisis verlaagd? Of ondervind je misschien last van het meer thuis zitten? Heb je last van piekergedachten? De Corona crisis heeft veel impact op ons allemaal. Door de crisis kun je te maken krijgen met nieuwe of andere hulpvragen.

Maatschappelijk werk staat klaar om jou te ondersteunen en op weg te helpen door met jou (telefonisch) in gesprek te gaan en met je mee te denken hoe je het best kunt omgaan met je hulpvragen. Geen face-to-face gesprekken maar wel belafspraken zorgen ervoor dat we als maatschappelijk werker er voor je zijn en je zo goed mogelijk ondersteunen. Ook al zit je momenteel veel thuis, betekent dit niet dat je moet blijven stil staan. Juist in deze tijd kan het helpend zijn in gesprek te gaan!

 

Vind je het misschien moeilijk voor jezelf op te komen of vind je het moeilijk om feedback te geven of te krijgen? Of merk je dat jullie relatie door het vele thuis zijn een zetje kan gebruiken en willen jullie misschien beter met elkaar communiceren? In deze tijd zijn er ook online trainingen. Deze training hoef je zeker niet alleen te doorlopen. Bij een online training krijg je een maatschappelijk werker als contactpersoon toegewezen die je tijdens de training (digitaal) ondersteunt.

 

Aanmelden of vragen kan via:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel 0800-1417

 

Liever chatten?

www.tidwnissewaard.nl

www.kwadraad.nl

 

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of
0800 1417.

Social Media

Waar vindt u Thuis in de Wijk?

Op alle locaties kunt u twee keer per week terecht:
Maandag: 10.00 - 12.00 uur.
Donderdag: 10.00 - 12.00 uur.

M.u.v. locatie kernen, daar kunt u alleen op donderdag terecht.

Bekijk alle locaties


Disclaimer - Privacy verklaring - Sitemap