Ook deze zomer zijn wij er voor u!

Door het coronavirus zitten wij allemaal nog steeds zoveel mogelijk thuis, ook tijdens deze vakantie periode. Dit heeft op het leven van veel mensen een grote impact. Soms wordt er tegen dingen aangelopen. Waar eerder nooit vragen of problemen over waren, maar u nu wel ondersteuning bij kunt gebruiken.

Ook deze zomer staan wij voor u klaar. Via de telefoon, email en live-chat zijn wij als Thuis in de Wijk tijdens kantooruren bereikbaar. Heeft u een vraag, kunt u ondersteuning gebruiken of zoekt u gewoon contact voor een praatje? Neemt u dan gerust contact met ons op! Naast een luisterend oor doen we ons uiterste best om u te helpen.

 

Vindt u het prettiger om toch langs te komen, dan is deze mogelijkheid er weer vanaf 6 augustus. Iedere donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur zullen wij aanwezig zijn in de Boekenberg met het Thuis in de Wijk spreekuur. U kunt hiervoor een afspraak maken via de email of door te bellen met Thuis in de Wijk.

 

0800 1417 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of
0800 1417.

Social Media

Waar vindt u Thuis in de Wijk?

Tot nader bericht zijn alle locaties gesloten.

Bekijk alle locaties


Disclaimer - Privacy verklaring - Sitemap