Thuis in de Wijk spreekuur gaat weer van start!

Tijdens de coronaperiode waren de spreekuren en daarmee de fysieke ontmoetingsplekken van Thuis in de Wijk helaas gesloten.

 

Thuis in de Wijk gaat één spreekuur weer opstarten, voorlopig in een andere vorm en op een andere locatie dan u van ons gewend bent.

 

Vanaf 6 augustus kunt u terecht bij het spreekuur van Thuis in de Wijk in de Boekenberg. Iedere donderdagochtend zijn wij aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie en advies.

 

Vanwege de huidige maatregelen vragen wij u een afspraak te maken als u het spreekuur wilt bezoeken.
Dit kan via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0800 1417.

 

Ondanks dat de andere fysieke ontmoetingsplekken in Nissewaard voorlopig gesloten blijven, zijn wij wel via alle andere kanalen bereikbaar. U kunt met ons chatten, mailen of bellen.

 

Thuis in de Wijk werkt samen met diverse organisaties, SWO, MEE Plus, Pameijer, Kwadraad en JOZ. U kunt voor verschillende vragen bij ons terecht. Met elkaar willen wij u dichtbij en vroegtijdig ondersteunen bij de vragen die u heeft.

 

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of
0800 1417.

Social Media

Waar vindt u Thuis in de Wijk?

Tot nader bericht zijn alle locaties gesloten.

Bekijk alle locaties


Disclaimer - Privacy verklaring - Sitemap